GDF Suez

  • France

GDF Suez

In a world where energy consumption and environmental issues are of an increasing focus, GDF Suez placed sustainable development at the heart of their strategy for responsible growth. In line with this they chose as their headquarters, the T1 Tower at La Defense, the magnificent tower classified HQE and designed by Valode et Pistre. Modernity, ecology, transparency and many other values are reflected in the dynamic and light fit-out of this building.

The PleinAir partition is an excellent partner in this composition exercise of coloured spaces. Cyan blue, lemon yellow, apple green; the colours accentuate the space, solid steel lined panels provide sound insulation between the offices, whilst acoustic panels with magnetic fixing offer enhanced sound absorption and therefore better acoustic comfort of the spaces.